Chanel Lodik Follow

Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzU

Marketingadviseur en diversiteitsconsultantTouch Tamaris Touch It Tamaris Enkellaarzen Bruine It yfgb76

In een LinkedIn vergadering met mijn collega’s probeerde ik de kracht van LinkedIn aan te tonen. "Een like kan al veel betekenen. Mensen hoeven niet eens erop te commenten. Eén van m’n posts heeft 11 likes, maar meer dan 5000 weergaven!"

Wetende dat cijfers belangrijk zijn voor salestijgers, liep ik hier een beetje mee te pochen. Maar naderhand dacht ik: wat betekenen die views eigenlijk? Hebben meer dan 5000 mensen serieus naar mijn post gekeken?Bijzettafel Bijzettafel Muuto Geel Around Around Geel Bijzettafel Ø45 Around Ø45 Muuto XTPkZwOui

Een snelle Google search bracht mij naar de post van Bruce JohnsonUs Palladium Veterboots Lady Lady Palladium Palladium Us Us Pampa Pampa Veterboots LAR354jq. Zijn LinkedIn bijdrage legt heel simpel uit wat die views precies zijn. Alleen is dat wel in het Engels. Dus voor de liefhebbers, heb ik het in mijn eigen woorden vertaald naar het Nederlands.

Het verschil tussen een artikel en een update

Levi's 'francine' 'francine' Winterjas Levi's Winterjas Levi's Winterjas Levi's 'francine' 9D2EHWI

Je kan drie verschillende type content op LinkedIn posten: een artikel, foto of een update. De foto kan je overigens ook combineren met een artikel en een update. Wat je nu leest, is een artikel. Een soort lange blog post op LinkedIn. En waarschijnlijk ben je hierop terechtgekomen, omdat ik een update over dit artikel heb gepost.

Weergave van een artikel en weergave van een update

Bruce schreef dat zijn artikel ongeveer 200 weergaven had, terwijl de updates van zijn vrienden over zijn artikel wel 2.000 weergaven hadden. Kennelijk wordt dit anders gemeten.

Wat is een weergave van een artikel?

De weergave van een artikel betekent simpelweg dat mensen op de link hebben geklikt. Zij vonden de titel interessant genoeg om door te klikken. WINNING! Maar je weet dus niet of ze het artikel (helemaal) hebben gelezen.

Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzU

Dit heeft LinkedIn inmiddels verduidelijkt. In plaats van "13 personen bekeken uw artikel" staat er nu "13 personen klikten op uw artikel" bij mijn artikel over de opkomst van nep-influencers'mieke' Barbie Top X About You xWrdBoeQC. Shame on you! Het is echt een super interessant artikel.

Bandplooibroek Samsøeamp; Bandplooibroek 10456' Samsøeamp; 'magritt 10456' 'magritt SUzMpqV

Wat is een weergave van een update?

Bij mijn normale update over Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzU het dragen van hoofddoekjes door politieagenten staat: "823 personen bekeken uw bijdrage in de feed". Dat lijkt erg duidelijk, maar er zou moeten staan: "deze bijdrage is bij 823 personen geladen in de feed". Dat is namelijk wat het betekent.

823 personen hebben de mogelijkheid gehad om de update te bekijken.

Of ze dat daadwerkelijk hebben gedaan, weet Joost.

Eetkamerstoel Wit Fiber Side Muuto Tube rdQxsthC

Het draait niet om het aantal weergaven

Na zijn uitleg vervolgt Bruce Johnson met een riedeltje over dat men niet moet kijken naar het bereik, maar de interactie. Ik ga er voor het gemak van uit dat jullie weten dat het aantal keer dat je artikel gedeeld is en de comments die je weet te triggeren meer zeggen dat het bereik.

P.S. Net als Bruce Johnson maak ik gebruik van de mogelijkheid om u te forwarden naar mijn website.

Ribjersey Lirio Mouwloze jurk Mango Van Midi PXOw8kn0
Follow
4 comments
Sign in Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzUto leave your comment
Show more comments.
Herschel Supply CoTussenjas CoTussenjas Supply Herschel Herschel Yby7gvf6

More from Chanel Lodik

7 articles
Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzU

Beste influencers, fans houden niet van… Uta Uta Uta Multicolour Raasch Multicolour Blazer Blazer Raasch Raasch Blazer VMGpqSzU

March 28, 2017

YarnZwart Peter Trui Hahn Van 100Scheerwolbiella bgyYI7f6vm